2020

« Ves enrere

Miguel Rubén Nebot Gómez

Miguel Rubén Nebot Gómez

ResearchID

Miguel.Nebot@uv.es

Afiliació: Institut de Física Corpuscular (IFIC), CSIC-Universitat de València

Camps o árees d’investigació Física de partícules

Miguel Nebot Gómez és llicenciat en Física (amb premi extraordinari) i doctor en Física Teòrica (excel·lent cum laude) per la Universitat de València. Després de completar el doctorat ha treballat com a investigador en el "Centre de Física Teòrica de Partícules" de la Universitat de Lisboa (Portugal), en la secció de Roma Tre del "Istituto Nazionale di Fisica Nucleare" (Itàlia) amb un contracte Marie-Curie, en la Universitat de València amb un contracte Juan de la Cierva, i en el Departament de Física del "Institut Superior Tècnic" de la Universitat de Lisboa amb un contracte de llarga duració de la "Fundació per a la Ciència i la Tecnologia" (Portugal).

Les seues investigacions en Física de Partícules han cobert diferents aspectes relacionats amb la cerca de Nova Física, física de sabor i violació de CP (asimetria matèria-antimatèria), o l'estudi de diferents extensions del Model Estàndard.

En 2020 es reincorpora a l'Institut de Física Corpuscular (Universitat de València / CSIC) com a investigador distingit del Pla GenT. Amb el seu projecte "What New Physics Lies Beyond The Standard Model?" que pretén avançar en la cerca la Nova Física que puga oferir respostes a les qüestions fonamentals que el Model Estàndard no resol satisfactòriament. A més de les seues activitat investigadora, imparteix docència en la Facultat de Física de la Universitat de València.