2019

« Retour

Martín González-Alonso

Martín González-Alonso

webific.ific.uv.es/web/content/gonzález-alonso-martín

ResearchID

ORCID

martin.gonzalez@ific.uv.es

ficha.afiliacion: Institut de Física Corpuscular, CSIC – Universitat de València

ficha.campos Física de Partícules

Martín González Alonso és Llicenciat en Física (amb la distinció de Premi Extraordinari) i Doctor en Física Teòrica (amb la distinció summa cum laude) per la Universitat de València. Ha treballat com a investigador postdoctoral en la Universitat de Wisconsin (els EUA), el Laboratori Nacional de Frascati a Roma (Itàlia), l'Institut de Física Nuclear de Lió (França) i el Laboratori Europeu de Física de Partícules, CERN (Suïssa).
 
Els seus estudis abasten un ampli espectre de temes en Física de Partícules, des dels quarks al bosó de Higgs. Les seues contribucions compten amb 40 publicacions científiques, han rebut més de 1700 cites, i han sigut presentades en 50 conferències internacionals, incloent 29 presentacions convidades en sessió plenària. També ha impartit més de 30 seminaris convidats en institucions de primer nivell com Caltech, Michigan State University, CERN, …
 
Cal destacar l'organització de 9 conferències internacionals i la participat en una llarga llista de projectes d'investigació, incloent per exemple un Contracte Marie *Sklodowska-Curie (Individual Fellowship) atorgat per la Comissió Europea.
 
L'any 2019 es va incorporar a l'Institut de Física Corpuscular (Universitat de València / CSIC) com a investigador distingit a través del Pla *GenT de la Generalitat Valenciana. La seua investigació actual se centra en la nova generació d'experiments de precisió, l'anàlisi de les seues dades i les implicacions per a la cerca de noves forces i partícules. Compagina aquesta activitat investigadora amb la docència impartida en la Facultat de Física de la Universitat de València.

ficha.personas.contratadas: 2