2022

Raphael Samuel M. Kaplan

Raphael Samuel M. Kaplan

www.decisionandmemory.org

ORCID

kaplan@uji.es

Afiliació: Universitat Jaume I

Camps o árees d’investigació Neurociència cognitiva

Tinc una llicenciatura en neurociència de Macalester College a Saint Paul, Minnesota. Posteriorment, vaig ser el primer estudiant de doctorat al Programa Predoctoral Conjunt en Neurociència dels NIH amb l'University College London (UCL). Sota la guia de Neil Burgess a UCL, vaig utilitzar paradigmes de navegació espacial virtual per provar com les troballes del processament de novetat i oscil·lacions de l'hipocamp en rosegadors s'estenen als humans.

En completar el meu doctorat en 2013, vaig rebre una beca postdoctoral Sir Henry Wellcome atorgada per Wellcome Trust. En col·laboració amb Karl Friston a UCL i Gustavo Deco a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ​​vaig desenvolupar el meu programa de recerca utilitzant enfocaments conductuals, computacionals i de neuroimatge per estudiar si els mecanismes d'aprenentatge amb mapes cognitius són un fenomen generalitzat al cervell més allà de la cognició espacial.

Del 2018 al 2020, vaig ser profesor contratat doctor a l'Institut Kavli de Neurociència de Sistemes, on vaig començar el Grup de Decisió i Memòria. També vaig ser profesor associat al Departament de Psicologia de la Universitat de Princeton de 2020 a 2021. A la tardor de 2021, em vaig incorporar al Departament de Psicobiologia, Psicologia Bàsica i Clínica de la Universitat Jaume I a Castelló de la Plana.

Persones associades al projecte com a personal investigador de caràcter predoctoral: 2